home
  Camper satellietschotel
Bent u op zoek naar een satellietschotel voor uw camper, dan bent u bij Caravan Center Lisse aan het juiste adres. Wij plaatsen onder andere satellietschotels van zeer hoogstande kwaliteit en duurzaamheid. Informeer naar de mogelijkheden.
Wij werken met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers onder de vlag van de Focwa.

Caravan Center Lisse
Caravan Center Lisse is een gerenommeerd caravan- en camperbedrijf in Lisse. Op ons ruime terrein en in onze moderne werkplaats bent u van harte welkom voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw camper, zoals ook het plaatsen van een satellietschotel op uw camper. Kijk op onze schotelantennespagina.

Contactinformatie
Komt u eens langs bij ons caravanbedrijf in Lisse. U vindt ons op de Leidsevaart 13 in Lisse (inrit tussen 13-14, bij de vlaggen). Onze openingstijden en een routebeschrijving voor waar u precies moet zijn kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag over een camper satellietschotel?, bel of mail ons dan gerust.

Privacyverklaring
 
  Caravan Center Lisse     Leidsevaart 13     2161 AR Lisse      tel: (0252) 41 53 39     fax: (0252) 423534     website: www.caravancenterlisse.nl     e-mail: info@caravancenterlisse.nl